Bedrijfsinfo

Bedrijfsomschrijving:

In 1993 is Rob van de Scheur gestart met Rovac. Na jaren in Twello bij Apeldoorn te zijn gevestigd, is Rob begin 2013 met de werkplaats van Rovac verhuist naar de Papierbaan in Winschoten te Groningen.

De naam Rovac is ontstaan uit samenvoeging van de naam van het bedrijf van zijn vader en zijn eigen naam.
Rovac is gespecialiseerd in het maken van o.a. dierenverblijven, schuurtjes, tuinmeubelen en horsystemen voor in en om uw woning.

Naast het zelf produceren van deze artikelen leveren wij ook partijgoederen rechtstreeks uit de handel tegen scherpe prijzen.
Wij leveren een totaal pakket, dat wil zeggen: Wij maken het product op maat, kunnen het afleveren en monteren bij u thuis, maar u kunt het monteren eventueel ook zelf doen.

Horsystemen maken wij voor ramen en deuren in verschillende soorten en maten, met name de plisséhordeur is zeer populair.

Tevens kunnen wij voor u verzorgen: Licht metaal zetwerk van bakken, laden en profielen.  En klein aluminiumbewerking.

U bent van harte welkom in onze mooie werkplaats in Winschoten aan de Papierbaan 50b/Hal 3  waar de koffie klaar staat, neem van te voren wel even kontakt op als u langs wilt komen, dit omdat er vaak bezorgd of gemonteerd moet worden en u anders voor een gesloten deur staat. Elke vrijdag kunt u zonder afspraak langs komen (zie onze openingstijden).

Vriendelijke groet,

Rob van de Scheur, Rovac Aluminium & Houtbouw

———————-

Rovac Winschoten:

* Volieren für Vogel

* Zuchtboxen

* Katzenlaufstall

* Kafigbau und Terrassenuberdachungen

Mein name ist Rob van de Scheur und seit zwanzig jahre habe ich ein Werkstätte und stelle ich Tierkäfige her fur Betriebe und Kunden.

Seit Januar 2013 wohne ich in Winschoten und habe ich meine Arbeit auch hier. Ich stelle Tierkäfige her für Vogel, Katze und Hunde. Die Käfige mach ich so wie der Kunde erwunscht.

Für mehr Informationen schauen Sie auf meiner Website oder rufen Sie an.

Freut mich sie kennen zu lernen.

Rob van de Scheur

 

Rovac Kooienbouw en Volièrebouw Winschoten (Groningen)