Maatwerk aluminium volières, kooien en kattenrennen.

Rovac maakt aluminium volières, kooien en kattenverblijven op maat naar uw idee. Wij leveren een totaalpakket dat wil zeggen, wij maken het dierenverblijf in onze eigen werkplaats, wij bezorgen aan huis en in de regio Groningen en Drenthe kunnen wij het dierenverblijf in overleg ook bij u thuis monteren. 

 (Geplaatst in Apeldoorn)

(Geplaatst in Midwolda)

Wij werken met geanodiseerd en met gepoedercoat aluminium kokerprofiel. Het verzinkte gaas / traliewerk dat wij op onze kooien en volières verwerken is van zeer hoge kwaliteit zodat u jarenlang plezier heeft van onze produkten. Daarnaast word er veel gebruik gemaakt van hardkernplaat in combinatie met speciaal aluminium profiel om kooienwanden en kasten van te maken.

Muizenkooi,Rattenkooi,Gerbilkooi Rovac Winschoten (Groningen)(muizenkooi / gerbilkooi op maat gemaakt voor een praktijkschool)

Naast gewoon verzinkt gaas is er ook zwart gepoedercoat gaas leverbaar in de maten: 12.7×12.7×1.05mm, 19x19x1.45mm en 25.4×25.4×1.70mm. Dit gaas is verzinkt en daarna gepoedercoat en geeft een zeer mooi resultaat op uw volière, kattenren of dierenverblijf.

  (Buitenvolières)

Alle kooien, volières en kattenverblijven van aluminium zijn geschikt voor buiten, woont u dicht bij de Noordzee, dan raden wij geanodiseerd of gepoedercoat aluminium aan. Het geanodiseerd aluminium kokerprofiel dat wij gebruiken heeft een zeer goede corrosiebestendigheid, deurtjes worden voorzien van RVS scharnieren en eventueel van een aluminium grendeltje.

(Kippenrennen)

Wij staan regelmatig op vogelmarkten, kleindiertentoonstellingen en kattenshows door het land en natuurlijk bent u van harte welkom in onze werkplaats in Winschoten (Groningen) om nader kennis te maken met onze produkten, kijk bij contactinfo voor onze adresgegevens en openingstijden. De koffie staat voor u klaar !

.

(Opvangkooien voor de dierenambulance)

.

Volièrebouw Kippenren Rovac, Rob van de Scheur Winschoten (14)

Hieronder ziet u nog enkele voorbeeld foto’s zodat u een indruk krijgt van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, wilt u zelf eens weten wat een volière, kooi of kattenverblijf naar uw idee gaat kosten? Mail ons vandaag nog:  info@vandescheur.nl of bel: 06-22384558.