Maatwerk Houtbouw

Rovac Aluminium & Houtbouw maakt kleine nachthokken, kippenhokjes, hekwerk, schuurtjes en overkappingen op maat naar het idee van de klant.
.
.
In 2022/2023 is het de bedoeling om tussen de werkzaamheden door te beginnen aan een Tiny House / Tuinhuis project…Hoe het huisje er precies uit gaat zien en wat de afmetingen worden dat staat nog niet vast, de voorbereidingen (ontwerp etc) zijn in volle gang en dat is ook al erg leuk om te doen. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en kijk regelmatig op deze pagina!
.
Op de foto hieronder ziet u een maatwerk overkapping gemaakt in overleg met de klant. Het schuurtje is gemaakt van tripleprofiel in de kleur zwart en voorzien van een schuifdeur. De overkapping is gemaakt van douglashout.
.
(Geplaatst in Winschoten, douglashouten overkapping).
.
Op de foto hieronder ziet u een maatwerk schuurtje gemaakt van rabatdelen en balkhout. Het dak is voorzien van dakpanplaat in de kleur antraciet. Het schuurtje is voorgemonteerd in de timmerwerkplaats van Rob in Winschoten en geplaatst bij de klant thuis.
.
(Geplaatst in Oude Pekela).
.
Op de onderstaande foto een terrasoverkappingen gemaakt van 16mm dik polycarbonaat in de kleur opaal (melkwit). De aluminium profielen voor een terrasoverkapping worden gemonteerd op houten balken van vurenhout of van douglashout, daarna worden de polycarbonaatplaten gemonteerd en afgewerkt.
.
Hieronder een foto van een volière met nachthok welke geplaatst is in Ter Apel, het nachthok is 200x130x200h cm en voorzien van vlonderplaat en extra dakplaat tegen condensvorming. In het nachthok is een kooielement geplaatst zodat een sluis ontstaat en aan het nachthok is een volière gebouwd van geanodiseerd aluminium kokerprofiel en verzinkt gaas 12.7×12.7×1.05mm.
 Rovac voliereTer Apel 28415 (2)
.
Op deze foto staat een kleine schuur met de afmeting 200x200x220/200Hoog cm. Het dak bestaat uit houten plaatwerk, dampfolie, tengels en dakplaat en binnenin is een vlonder van houtwerk gemaakt.
.
Hieronder ziet u verrijdbare tafels voor cavia’s. De perspex zijkanten kunnen worden open geklapt zodat de tafels goed schoon te houden zijn.
Cavia’s in hun verblijf.
.
Wij werken o.a. met:
  • Geimpregneerde rabatdelen, balkhout en tuinhout.
  • Betonplexplaat.
  • Triplex en multiplexplaat.
  • Onbehandeld lariks / douglashout en steigerhout onbehandeld of in whitewash en greywash uitvoering.
  • Hardkernplaat in de kleuren: Wit, Antraciet en Groen.

.

Op deze foto een maatwerk schuurtje welke geplaatst is in Apeldoorn, erg handig voor het tuingereedschap en de bloempotten. Het schuurtje staat op een funderingsbalk en is voorzien van een 18mm dikke vlonderplaat.

 (Geplaatst in Apeldoorn)

(Douglashouten schuurtje)

Voor het dak van schuurtjes, overkappingen en nachthokken gebruiken wij o.a:
– UV-Damgolfplaat 20x20mm transparant.
– Opaalkleur (melkwit) of transparant polycarbonaat kanaalplaat.
– Dakpanplaat of damwandplaat + afwerkings materialen.
Houtbouw nachthok 2 Volière met nachthokje van rabatdelen.
.
Hekwerk kunnen wij maken van o.a. geïmpregneerd tuinhout.
Hekwerk van Rovac.
.
Steigerhout, Douglashout of Vurenhouten meubelen voor u zelf of voor uw huisdier!
.
Deze kat ligt heerlijk te slapen op een maatwerk steigerhouten klimmeubel van Rovac!
Kattenklimmeubel,krabpaal,steigerhout,Rovac Winschoten (Groningen)
.
Op dit moment zijn meubelen van steigerhout planken helemaal in ! Natuurlijk kan Rovac ook steigerhouten tuinmeubelen, of mooie klimmeubelen voor uw katten (krabpaal) verzorgen. Van stevig nieuw steigerhout of Douglashout word een klimmeubel gemaakt naar uw idee. Stuur gerust eens een éénvoudige schets of tekening op met een klimmeubel zoals u hem graag zou willen hebben, wij kijken naar de mogelijkheden en u ontvangt een vrijblijvende prijsopgave!
Steigerhout Kattenkrabpaal Rovac Winschoten (klimmeubel van steigerhout voor in huis)
.
Steigerhout,kattenkrabpaal,katten,kattenren,klimmeubel Rovac.jpg (Klimmeubel van steigerhout in de kleuren grey- en whitewash)
.
Steigerhouten klimmeubelen voor uw kattenren zijn stevig en sterk. Een combinatie van een zitbank voor u zelf en een klimmeubel kan ook, dit geeft hele leuke resultaten ! Voor in uw tuin maakt Rovac maatwerk loungebanken en tafels van o.a. douglashout en steigerhoutplanken.
Rovac Steigerhouten Loungebank(Loungebank van steigerhoutplanken)
.
Balkonbankje van Rovac
Steigerhout bankje Rovac Winschoten Rob van de Scheur (3) (Steigerhouten balkonbankje)
.
Op deze foto een klein bankje die heel leuk staat op een ruim balkon! Het steigerhout is bij dit bankje behandeld met whitewash en om het geheel een stoer uiterlijk te geven is er verzinkt plaatwerk aangebracht op het bankje.
.
Lunchtafel en tuinsetjes van Rovac
.
Hieronder een foto van een lunchtafel uit de timmerwerkplaats van Rovac, een stoere tafel met de afmeting: 130x73x74Hoog cm gemaakt van 38mm dik onbehandeld vurenhout. De verlijmde tafelpoten zijn demontabel van het blad doormiddel van bijgeleverde slotbouten. Kortom een stevige tafel geschikt voor 4 personen. Voor prijzen en levertijden kunt u mailen of bellen.
tafel uitgeknipt 3818
.
Op de foto hieronder ziet u een maatwerk tuinsetje van douglashout.
.
Grote Douglas houten tafel van Rovac:
.
Larikshout tafel ROV24080 (3) (Douglas houten tafel).
Deze tafel van onbehandeld Douglashout heeft een bladafmeting van 240x80cm. Hij is voorzien van een stevige aluminium steunkoker (60x40mm) zodat een sterke tafel ontstaat met een stoer uiterlijk voor in uw serre of voor onder uw afdak. Voor prijzen kunt u mailen of bellen!
.
Larikshout kruk (blok kruk) (ROV444051) (Blok-krukje, kan prima bij de lariks/douglashouten tafel!)
.
Alles word gemaakt in onze eigen timmerwerkplaats en naar het idee van de klant ! Nachthokjes, Schuurtjes, Kippenhokken, Hekwerk en steigerhouten klimmeubelen of tuinmeubelen.
Schuur, Blokhut, Tuinhuis, Timmerman, Rovac Winschoten Groningen 231183 (Spanten van een schuurtje)
.
Onderstaand meer voorbeelden:
Terug naar Menu