Rovac, Hout en Staal maakt kleine nachthokken, kippenhokjes, tafels, schuurtjes en overkappingen op maat naar het idee van de klant.
.
.
In 2023/2024 is het de bedoeling om tussen de werkzaamheden door te beginnen aan een Tiny House / Tuinhuis project…Hoe het huisje er precies uit gaat zien en wat de afmetingen worden dat staat nog niet vast, de voorbereidingen (ontwerp etc) zijn in volle gang en dat is ook al erg leuk om te doen. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en kijk regelmatig op deze pagina!
.
Op de foto hieronder ziet u een vrijstaande stellingwand gemaakt en ontworpen in overleg met de klant bij hun kapsalon. Eén zijde is voorzien van een stelling, en de zijde naar de kapsalon toe is mooi afgewerkt met o.a. wandplaat en gipsplaat. Alles netjes afgewerkt met plinten.
( Wand in kapsalon ).
.
Hieronder een foto van een mooie overkapping gemaakt van douglas houten palen en opaal kleurige polycarbonaat kanaalplaten.
(Geplaatst in Westerlee, overkapping).
.
Op de foto hieronder ziet u een maatwerk overkapping gemaakt in overleg met de klant. Het schuurtje is gemaakt van tripleprofiel planken in de kleur zwart en is voorzien van een schuifdeur. De overkapping is gemaakt van douglashout.
.
(Geplaatst in Winschoten, douglashouten overkapping).
.
Op de foto hieronder ziet u een maatwerk overkapping gemaakt van douglashout en voorzien van polycarbonaat kanaalplaten in de kleur opaal. Afgewerkt met een dakgoot in volle lengte. De afmeting van deze overkapping is 400Breedx300Diep cm.
.
(Geplaatst in Oostwold).
.
Op deze foto staat een kleine schuur met de afmeting 200x200x220/200Hoog cm. Het dak bestaat uit houten plaatwerk, dampfolie, tengels en dakplaat en binnenin is een vlonder van houtwerk gemaakt.
(Schuurtje van geïmpregneerde rabatdelen).
.
Wij werken o.a. met:
  • Geimpregneerde rabatdelen, tripleprofiel planken, balkhout en tuinhout.
  • Betonplexplaat.
  • Triplex en multiplexplaat.
  • Onbehandeld lariks / douglashout en steigerhout onbehandeld of in whitewash en greywash uitvoering.
  • Hardkernplaat in de kleuren: Wit, Antraciet en Groen.

.

Op deze foto een maatwerk schuurtje met overkapping, voorzien van een schuifdeur.

(Schuurtje geplaatst in Stadskanaal).

.
Voor het dak van schuurtjes, overkappingen en nachthokken gebruiken wij o.a:
– UV-Damgolfplaat 20x20mm transparant.
– Opaalkleur (melkwit) of transparant polycarbonaat kanaalplaat.
– Dakpanplaat of damwandplaat + afwerkings materialen.
.
(Kattenren van douglashout geplaatst in Friesland).
.
Steigerhout, Douglashout of Vurenhouten meubelen voor u zelf of voor uw huisdier!
.
Op dit moment zijn meubelen van steigerhout planken helemaal in ! Natuurlijk kan Rovac ook steigerhouten tuinmeubelen, of mooie klimmeubelen voor uw katten (krabpaal) verzorgen. Van stevig nieuw steigerhout of Douglashout word een klimmeubel gemaakt naar uw idee. Stuur gerust eens een éénvoudige schets of tekening op met een klimmeubel zoals u hem graag zou willen hebben, wij kijken naar de mogelijkheden en u ontvangt een vrijblijvende prijsopgave!
.
Steigerhout,kattenkrabpaal,katten,kattenren,klimmeubel Rovac.jpg (Klimmeubel van steigerhout in de kleuren grey- en whitewash).
.
Steigerhouten klimmeubelen voor uw kattenren zijn stevig en sterk. Een combinatie van een zitbank voor u zelf en een klimmeubel kan ook, dit geeft hele leuke resultaten ! Voor in uw tuin maakt Rovac maatwerk loungebanken en tafels van o.a. douglashout en steigerhoutplanken.
Rovac Steigerhouten Loungebank(Loungebank van steigerhoutplanken).
.
Tafels met stalen tafelpoten en houten tafelblad uit eigen werkplaats
(Tafel uit eigen werkplaats).
.
Mooie tafelbladen van o.a. vurenhout kunnen op maat worden gemaakt in eigen werkplaats. Neem gerust kontakt op voor meer informatie over de tafels die gemaakt kunnen worden.
.
(Tuintafelsetje van douglashout).
.
Larikshout tafel ROV24080 (3) (Douglas houten tafel).
Deze tafel van onbehandeld Douglashout heeft een bladafmeting van 240x80cm. Hij is voorzien van een stevige aluminium steunkoker (60x40mm) zodat een sterke tafel ontstaat met een stoer uiterlijk voor in uw serre of voor onder uw afdak. Voor prijzen kunt u mailen of bellen!
.
Alles word gemaakt in onze eigen timmerwerkplaats en naar het idee van de klant ! Nachthokjes, Schuurtjes, Kippenhokken, Tafels en steigerhouten klimmeubelen of tuinmeubelen.
Schuur, Blokhut, Tuinhuis, Timmerman, Rovac Winschoten Groningen 231183 (Spanten van een schuurtje).
.
Onderstaand meer voorbeelden: