Maatwerk Houtbouw

Rovac Aluminium & Houtbouw maakt kleine nachthokken, kippenhokjes, hekwerk, schuurtjes en o.a steigerhouten of lariks / douglas houten meubelen op maat naar het idee van de klant.
.
Op de foto hieronder ziet u een maatwerk schuurtje gemaakt van rabatdelen en balkhout. Het dak is voorzien van dakpanplaat in de kleur antraciet. Het schuurtje is voorgemonteerd in de timmerwerkplaats van Rob in Winschoten en geplaatst bij de klant thuis.
Tuinhuis, schuur van rabatdelen en dakpanplaten 12518 Rovac Winschoten Groningen.jpg(Geplaatst in Oude Pekela).
.
Op de onderstaande foto’s, terrasoverkappingen gemaakt van 16mm dik polycarbonaat in de kleur opaal (melkwit). De aluminium profielen voor een terrasoverkapping worden gemonteerd op houten balken van vurenhout of van douglashout, daarna worden de polycarbonaatplaten gemonteerd en afgewerkt.
Een stevige dakgoot word gemonteerd voor het afvoeren van regenwater.
.
Hieronder 2 foto’s van een volière met nachthok welke geplaatst is in Ter Apel, het nachthok is 200x130x200h cm en voorzien van vlonderplaat en extra dakplaat tegen condensvorming. In het nachthok is een kooielement geplaatst zodat een sluis ontstaat en aan het nachthok is een volière gebouwd van geanodiseerd aluminium kokerprofiel en verzinkt gaas 12.7×12.7×1.05mm.
 Rovac voliereTer Apel 28415 (2)   Rovac Volière Ter Apel 28415
.
Hieronder ziet u verrijdbare tafels voor cavia’s, deze tafels maken wij ook op maat. De perspex zijkanten kunnen worden open geklapt zodat de tafels goed schoon te houden zijn.
Cavia’s in hun verblijf.
.
Wij werken o.a. met:
  • Geimpregneerde rabatdelen, balkhout en tuinhout.
  • Betonplexplaat.
  • Triplex en multiplexplaat.
  • Onbehandeld lariks / douglashout en steigerhout onbehandeld of in whitewash en greywash uitvoering.
  • Hardkernplaat in de kleuren: Wit, Antraciet en Groen.

.

Op deze foto een maatwerk schuurtje welke geplaatst is bij een senioren woning in Apeldoorn, erg handig voor het tuingereedschap en de bloempotten. De hoeken van het schuurtje zijn afgewerkt met verzinkt metalen profielen. Het schuurtje staat op een funderingsbalk en is voorzien van een 18mm dikke vlonderplaat. Een stevig schuurtje waar de klant jarenlang plezier aan heeft.

 (Geplaatst in Apeldoorn)

(Douglashouten schuurtje)

Voor het dak van schuurtjes, overkappingen en nachthokken gebruiken wij o.a:
– UV-Damgolfplaat 20x20mm transparant.
– Opaalkleur (melkwit) of transparant polycarbonaat kanaalplaat.
– Dakpanplaat + afwerkings materialen.
Houtbouw nachthok 2 Volière met nachthokje van rabatdelen.
.
Hekwerk kunnen wij maken van o.a. geïmpregneerd tuinhout.
Hekwerk van Rovac.
.
Steigerhout, Lariks / douglashout of Vurenhouten meubelen voor u zelf of voor uw huisdier!
.
Deze kat ligt heerlijk te slapen op een maatwerk steigerhouten klimmeubel van Rovac!
Kattenklimmeubel,krabpaal,steigerhout,Rovac Winschoten (Groningen)
.
Op dit moment zijn meubelen van steigerhout planken helemaal in ! Natuurlijk kan Rovac ook steigerhouten tuinmeubelen, of mooie klimmeubelen voor uw katten (krabpaal) verzorgen. Van stevig nieuw steigerhout of lariks/douglashout word een klimmeubel gemaakt naar uw idee. Stuur gerust eens een éénvoudige schets of tekening op met een klimmeubel zoals u hem graag zou willen hebben, wij kijken naar de mogelijkheden en u ontvangt een vrijblijvende prijsopgave!
Steigerhout Kattenkrabpaal Rovac Winschoten (klimmeubel van steigerhout voor in huis)
.
Steigerhout,kattenkrabpaal,katten,kattenren,klimmeubel Rovac.jpg (Klimmeubel van steigerhout in de kleuren grey- en whitewash)
.
Steigerhouten klimmeubelen voor uw kattenren zijn stevig en sterk. Een combinatie van een zitbank voor u zelf en een klimmeubel kan ook, dit geeft hele leuke resultaten ! Voor in uw tuin maakt Rovac maatwerk loungebanken en tafels van o.a. douglashout en steigerhoutplanken.
Rovac Steigerhouten Loungebank(Loungebank van steigerhoutplanken)
.
Balkonbankje van Rovac
Steigerhout bankje Rovac Winschoten Rob van de Scheur (3) (Steigerhouten balkonbankje)
.
Op deze foto een klein bankje die heel leuk staat op een ruim balkon! Het steigerhout is bij dit bankje behandeld met whitewash en om het geheel een stoer uiterlijk te geven is er verzinkt plaatwerk aangebracht op het bankje.
.
Lunchtafel en tuinsetjes van Rovac
.
Hieronder een foto van een lunchtafel uit de timmerwerkplaats van Rovac, een stoere tafel met de afmeting: 130x73x74Hoog cm gemaakt van 38mm dik onbehandeld vurenhout. De verlijmde tafelpoten zijn demontabel van het blad doormiddel van bijgeleverde slotbouten. Kortom een stevige tafel geschikt voor 4 personen. Voor prijzen en levertijden kunt u mailen of bellen.
tafel uitgeknipt 3818
.
Op de foto hieronder ziet u een maatwerk tuinsetje van douglashout.
.
Grote Douglas houten tafel van Rovac:
.
Larikshout tafel ROV24080 (3) (Douglas houten tafel).
Deze tafel van onbehandeld Douglashout heeft een bladafmeting van 240x80cm. Hij is voorzien van een stevige aluminium steunkoker (60x40mm) zodat een sterke tafel ontstaat met een stoer uiterlijk voor in uw serre of voor onder uw afdak. Voor prijzen kunt u mailen of bellen!
.
Larikshout kruk (blok kruk) (ROV444051) (Blok-krukje, kan prima bij de lariks/douglashouten tafel!)
.
Alles word gemaakt in onze eigen timmerwerkplaats en naar het idee van de klant ! Nachthokjes, Schuurtjes, Kippenhokken, Hekwerk en steigerhouten klimmeubelen of tuinmeubelen.
Schuur, Blokhut, Tuinhuis, Timmerman, Rovac Winschoten Groningen 231183 (Spanten van een schuurtje)
.
Onderstaand meer voorbeelden:
Terug naar Menu