Bedrijfsomschrijving:

In 1993 is Rob gestart met Rovac. Na jaren in Twello bij Apeldoorn te zijn gevestigd, is hij begin 2013 met zijn timmer- en metaalwerkplaats verhuist naar de Papierbaan 50b / Hal 3 in Winschoten te Groningen.

Rovac is een breed georiënteerd bedrijf met veel ervaring. Rob heeft zich gespecialiseerd in o.a. maatwerk dierenverblijven, tuinhuisjes, overkappingen en horsystemen die hij in zijn timmer- en metaalwerkplaats maakt naar het idee van de klant.

U bent van harte welkom in onze mooie werkplaats in Winschoten aan de Papierbaan 50b/Hal 3  waar de koffie klaar staat, neem van te voren wel even kontakt op als u langs wilt komen, dit omdat er vaak bezorgd of gemonteerd moet worden en u anders voor een gesloten deur staat.

Vriendelijke groet,

Rob van de Scheur, Rovac Aluminium & Houtbouw


Schrijver & illustrator

Volg de avonturen van Rob als schrijver en illustrator op zijn auteursblog. In 2020 kwam zijn eerste boek uit met de titel: Robbie Mokers – Het mysterie van de klaverkat. En in Augustus 2023 verscheen zijn tweede boek met de titel: Blikje vol verhalen – Korte verhalen om een blikje op te werpen.

Klik in het menu op ‘Boeken‘ voor meer informatie over de boeken van Rob.