Al jaren teken ik graag cartoons, karikaturen en andere tekeningen, schrijven doe ik ook al een tijd en in 2020 is mijn eerste boek verschenen bij uitgeverij Boekscout in Soest. Op deze pagina vindt je meer informatie over mijn boeken, als je vragen hebt stuur mij dan gerust een mailtje.

 

Robbie Mokers – Het mysterie van de Klaverkat

Robbie Mokers – Het mysterie van de klaverkat is verschenen in 2020 en te koop of te bestellen bij de boekhandel of online via de webshop van o.a. de uitgeverij en natuurlijk via mijn auteursblog!

Reviews **** vier sterren op boekscout.

Reviews ***** vijf sterren op boekscout.

Reviews **** vier sterren op bol.

Reviews **** vier sterren op hebban.

.

Samenvatting, Robbie Mokers:

Een mysterieuze zaak op Vlieland kan niet worden opgelost zonder de hulp van speciaal agent Robbie Mokers. Hij onderbreekt zijn sabbatical en gaat op onderzoek. Via een tocht met een onderzeeër en na het ontdekken van een groot geheim op Vlieland beleeft hij een spannend avontuur met zijn collega’s. Lukt het hem de zaak op te lossen? en wat heeft de zogenaamde klaverkat met deze zaak te maken?

 

Blikje vol verhalen – Korte verhalen, om een blikje op te werpen

Blikje vol verhalen is verschenen in 2023 en te koop of te bestellen bij de boekhandel of online via de webshop van o.a. de uitgeverij en natuurlijk via mijn auteursblog!

Reviews ***** vijf sterren op boekscout.

Reviews ***    drie sterren op hebban.

.

Samenvatting, Blikje vol verhalen:

Negen korte verhalen waar je voor het slapen gaan of gewoon lekker op de bank een blikje op kunt werpen. Makkelijk te lezen, soms ontroerend en dan weer grappig of een verhaal om over na te denken. Elk verhaal begint met zijn eigen illustratie. Dat maakt het boek compleet.

.

Promotie-filmpje:

.

Klik hierboven voor het bestellen van, of een inkijkje in één van mijn boeken!

In de webshop kun je van elk boek 3 pagina’s inkijken, je vindt er meer informatie over mijn boeken en als je het leuk vindt dan kun je de boeken ook meteen bestellen. Wil je een gesigneerd boek? Mail mij dan voor meer informatie (info@vandescheur.nl).

 

Volg mijn auteursblog

Volg mijn auteursblog, hier vertel ik over mijn boeken en blijf je op de hoogte waar ik mee bezig ben wat betreft tekenen en schrijven. Je kunt mijn blog volgen op (robsboeken.auteursblog.nl) doen hoor!!! 

 

Rob in de media met zijn boeken

De Groningerpost. Radio Groningen1. 

  Artikel op Internet. Oldambtnu.nl

Regiokrant.

 

Tekeningen & Cartoons

   

(laatste update: 9-6-2024)